2009-06-10

Chill!!

Har vart en ganska soft dag today^^

Först vaknar man och fixar lite frukost, sitter vid datorn en stund, shänger tvätten. Sne åter till datorn för att sedan dammsuga och laga mat och spela lite till:)

Har gått i pyjamas hela dagen:P Mycket skönt må jag säga:P haha det tycker i alla fall jag såhär på sommarlovet, och i morgon blir det att hänga med på Sarahs avslutning såklart;D

Annars så har det gått exakt 10 dagar med dig nu och vi får väl hoppas det blir fler dagar och månader kanske år:) eller hur?

Och att jag inte vill säga det beror på att du är så långt bort och då känns det som att det inte har nån mening. Vill säga det till dig in person i alla fall första gången.
Och du vet ditt vad, om jag säger är du me dpå förlovning xD haha tyckte det va ett ganska bra vad:P I need to tell you something<3
Nu ska jag nog sova serru så det blir jag och inte du som skickar godnatt sms:P

Godnatt och peace out // Failed tattoo

2009-06-06

Totalt jävla fail


Ja vart ska man börja... Misslyckad yeah festival förutom tiden spenderad med Elin,, she made me happy.. Och sarah.. Men jag och Ammy gick int ei hop under Yeah. Don't know why.
Annars äter jag heracillin eftersom min tatuering fick på sig en hudinfektion. Alla klagar på mig hur jag ska göra och inte ska göra, låt mig sköta det själv för fan jag är ingen jävla lite unge som inte fattar ett skit.. Föressten så älskar jag min mormor, är pank så får 200 av henne plus att hon betalar ifyllning och det som behöver göras om i vinter.. Tack mormor.

Sen att jag skaffat pojkvän, känns ganska otroligt, jag som sa att jag inte skulle ha någon alls och här sitter jag och har precis skaffat mig en.. Eller ja en vecka i morgon:) Men som sagt vet inte vad jag ska göra eller vad jag ska säga, allting snurar i mitt huvud och vet itne riktigt hur jag ens ska hantera mina tankar. Kan jag vara med en och ingen annan? Kommer jag klara av det? Kommer jag inse något jag inte inser nu? Eller kommer jag sabba allting som jag alltid annars gör?

Jag vet fan itne ett jävla skit, och jag vet att han läser det här-- jag säger bara tänk inte för mycket.. Även om jag redan vet att både du och jag gör det.

Jaha så nu sover i alla fall min lillasyster efter mycket om och men, men hon va ganska lugn i alla fall tack och lov, jag tar fan bättre hand om henne än vad pappa gör har jag konstaterat under dagen, för hon brukar alltid skrika när pappa lägger henne men i dag pep hon inte ett ljus hon knölade i sängen och sen sa jag åt henne och ja sucsess för hon sov innan halv nio tror jag.
Älskar min lilla Minna-lee.
Ja pappa drog ju och festade så va tvungen att vara barnvakt-.- suck. Pappa är bra dryg i bland.

Som sagt jag hoppas i alla fall jag kommer till en ljuspunkt i mitt liv, när nu det händer men man kan ju hoppas. Pussen på bussen ;D Saknar dig Sarah<3